Geluidsstudio huren – Waarom bij SOM?

“Muziek maken is een van de fijnste dingen die er is.”


De geluidsopnamestudio van de State of Mind studio bestaat uit twee ruimtes waarvan uit opgenomen kan worden. Eén professionele opnameruimte dichtbij de regiekamer, met name gericht op het opnemen van vocals. Hiernaast kunnen bands terecht in de volledig uitgeruste luxe repetitieruimte die rechtstreeks in verbinding staat met de regiekamer.

Bij het opnemen van muziek of van andere geluidsfragmenten vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen, zonder dat ze hierin gestoord zijn door de techniek. Het draait om een soepele samenwerking en een prettige sfeer.

Oppervlakte en techniek

De oppervlakte van de opnameruimte en de regieruimte bedragen samen 45m2 en er is een goede akoestiek. Naast de professionele omgeving en apparatuur heb je beschikking over ervaren en gemotiveerde technici. Wilt u meer weten over welke apparatuur er gebruikt wordt? Klik dan hier.

Wie gingen je voor?

De ervaring van State of Mind studio is erg breed. Van punkbands tot strijkkwartetten en van koortjes tot ingesproken radioreclame. Zij gingen je voor: De dijk, Denise Jennah, Starscream, Frozen Sun, Seven Souls, RIF, The magical madhouse, What’s next en vele anderen.

Ga verder naar:

Techniek in de geluidsstudio >>
Afspraken en prijzen geluidsstudio >>