Repetitieruimte – Waarom bij SOM?

“Muziek maken is een van de fijnste dingen die er is.”


De repetitieruimte van de State of Mind studio is een luxe oefenruimte. Het is geen hokje in een “oefenfabriek”, maar een unieke ruimte waarin je geen last heb van oefenende buren en lekker vrij kan repeteren. Er is altijd wat ruimte tussen jou en een andere gebruiker dus geen gehaast. Bij het repeteren vinden wij het verder belangrijk dat onze klanten zich 100% hebben kunnen geven. Het draait om een soepele samenwerking en een prettige sfeer.

De repetitieruimte bevat een geluids- en lichtinstallatie, een drumpodium en staat rechtstreeks in verbinding met een professionele regiekamer met opnamemogelijkheid.

Oppervlakte, geluid en techniek

De oppervlakte van de repetitieruimte is maar liefst 60m2 , dus je kunt er (in overleg) zelfs publiek bij uitnodigen. De ruimte beschikt over een goede akoestiek, een professionele omgeving en prima apparatuur. Wilt u meer weten over welke apparatuur er gebruikt wordt? Klik dan hier.

We hebben de ruimte bewust niet ‘dood’ gedempt, in plaats daarvan is het geluid gebroken. Hierdoor is een lekker geluid met een korte galm ontstaan. Langere galmen kunnen altijd in de mix worden toegevoegd.

Bandcoaching en de gevulde koelkast

Naast techniekbediening kan er ook op het gebied van bandcoaching ondersteund worden. Hier zijn meerkosten aan verbonden. Tenslotte is de koelkast altijd goed gevuld met bier en frisdrank tegen kostprijs.

Ga verder naar:

Techniek repetitieruimte >>
Afspraken en prijzen repetitieruimte >>